Eet de helft dieet

Eet de helft dieet volgen? De officiële benaming van het eet de helft dieet is Mangez La Moitié dieet wat afgekort is tot MLM dieet. De werking van het dieet is heel simpel en gemakkelijk, want er kan gewoon normaal gegeten worden alleen alle porties worden maar voor de helft geconsumeerd.

Gérard La Moitié en het eet de helft dieet

De bedenker van het eet de helft dieet is chef kok Gérard La Moitié. Hij kwam er heel toevallig achter in zijn restaurant dat de helft eten van alle porties leidt tot gewichtsverlies. In een drukke zomermaand had Gérard La Moitié maar weinig tijd om te eten ondanks er in zijn keuken voldoende eten voor handen was en bij thuiskomst was de chef kok voldaan en te moe waardoor hij direct het bed in ging om zich weer voor te bereiden op de volgende drukke dag.

Toen de drukke periode in zijn restaurant voorbij was bleek Gérard La Moitié maar liefst 14 kilogram te zijn afgevallen. Dit was hem met eerdere diëten niet gelukt en nu zat hij op zijn streefgewicht. Gérard La Moitié ging bij zich zelf te rade hoe het kwam dat hij in de zomerperiode maar liefst 14 kilogram was afgevallen en al snel kwam hij met zijn vrienden tot de conclusie tot een totaal vernieuwende methode, namelijk eet van alle porties de helft van wat er voordien altijd geconsumeerd werd.

Voordelen van het eet de helft dieet

Het eet de helft dieet is een simpele maar doeltreffende manier om af te vallen en het maakt niet uit wat er gegeten wordt. Zolang er overal maar de helft van wordt gegeten. Het maakt dus niet uit of er patat, gebak of een magnum gegeten wordt zolang overal maar de helft van gegeten wordt. Het dieet is simpel te volgen omdat het niet vraagt om een andere levenswijze. Zelfs drinken van alcoholische drankjes is toegestaan als er maar de helft van gedronken wordt. Het eet de helft dieet is ook kostenbesparend en helemaal als het dieet met een partner wordt gevolgd. Er hoeft immers maar voor één persoon gekookt te worden. Beide eten maar de helft!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*