Spelregels! Lees dit eerst..

Jij wilt graag een artikel schrijven op deze website? Dat is mooi! Met een artikel op deze site kun jij er namelijk voor zorgen dat jouw eigen website beter wordt gevonden in google. Deze website heeft een PR3. Op deze site staan alleen maar relevante artikelen in de categorie dieet, afvallen, gezondheid of voeding. Wanneer je in jouw artikel een link plaatst naar jouw eigen website, heb je dus een relevante backlink gekregen!

Voordat je begint met schrijven, moet je wel eerst alle spelregels goed doorlezen. Ik vind het namelijk belangrijk dat ik goede content hebt op mijn website. Zorg ervoor dat jouw artikel voldoet aan de volgende eisen:

  1. Het artikel is relevant aan het onderwerp van de site. Alleen artikelen in de categorie dieet, afvallen, voeding en gezondheid worden geplaatst. Twijfel je of jouw artikelonderwerp wel geschikt is? Neem dan even contact op..
  2. Het artikel moet uniek geschreven zijn. Dat betekent dat het artikel of delen hiervan nergens anders op het internet te vinden zijn.
  3. Het artikel moet in goed Nederlands geschreven zijn. Artikelen met te veel spel- of zinsbouwfouten zullen niet geplaatst worden.
  4. Het artikel bevat een duidelijke inleiding en daarnaast bevat het artikel H2 subkopjes (koptekst 2).
  5. Het artikel bevat minimaal 300 woorden. Bij een artikel met 300 woorden mag er één uitgaande link geplaatst worden. Heb jij een artikel geschreven met 500 woorden of meer, mogen er twee uitgaande links geplaatst worden!
  6. Het artikel wordt toegevoegd aan één van de categorieën op de website.
  7. Het artikel dient SEO- technisch goed in elkaar te zitten. Dat betekent dat het artikel een ‘groen bolletje’ moet hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*